keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Noniin, oikeesti eilen kusetin kaikkia facebookissa, et mukamas join jotain vuoden vikoi kaljoi, kun oikeesti juon niit nyt, hhiihih hupsis!

Mä lähen kohta eli 6.35 Amsterdamiin ja sieltä sitten Mumbaihin ja sieltä sitten Mangaloree, josta sitten taistelen itteni Bangaloree. Siis täysin shittikukkuu, kun mua huijattiin menee Mangaloree vaik ois pitäny mennä suoraa Bangaloree mut byrokratia ja asd asd d s niiiiin nyt kävi näin.
Sit istun jotain 10 tuntii bussis  pissathousus ton Mangalore - Bangalore välin, mut matkailu avartaa ni ei se mitää.

Ainii sit et sain mun viisumin vast tänää, oli vähän kököt housuis melkee sillee koko tän viikon et jos matka peruuntuis jonku tollasen takii, mut ei sit onneks!
Ihmettelinkii sillon joskus elokuus kun laitoin viisumihakemuksen et ei voi olla näin helppoo, et miksnei haluu mun passii sun muita asiakirjoi, kun lopult ne haluskin, mut en vaa ollu tajunnu koska en osaa oikeen lukee. Mut sit Lauran, eli mun pikkasiskon poikkis osas onneks ja se kerto mulle miten oon tyriny, ja sit tuli vähän kiire tehä se viisumihakemus silee oikein ja pitkän kaavan kautta.

Mut eiks nyt sit kaikki oppinukki täst et aina asiat järjestyy!

Surkia on kissa, moikka.


Ainiin opetan sit englantii katujen lapsosille, niin siks keksin, ihan ite omil hienoil aivoil ton mun osotteen. NAURAKAA!1 kommentti:

  1. Onkai siellä intiassakin kaljaa, ja halapaa semmost! Hyvä et viisumi natsas :-) ja hyvee matkaa, tuu ehjänä takas! Ps. Ruuben sano miuu

    VastaaPoista