lauantai 3. marraskuuta 2012

Apii! Ja vanhoi juttui!

Alkusanoiksi: Blogger, imaseppa paskaa, tein tätäkin päivitystä yli kaksi tuntia ja silti on kaikkia virheitä, jotka ei johdu musta, vaan siitä, että Blogger on sieltä mistä pierut ja kakka tulee.

Läksin tänään normaaliin tapaan koululle, avasin huoneen oven ja sitten! APIIII! Monta apii oli tullu vähä dyykkausbisneksille. Kuvissa näkyvä tila on siis tollanen no, en keksi sanaa, mut tollanen yleinen tila ja ruuat on aina tossa yhellä pöydällä.
Tää on siis ylimmästä kerroksesta, kahessa alemmassa on telkkurit ja vähän eri näköstä tietty. En saanut yhteen kuvaan kaikkia mutta tässä muutama pilkahdus aamuisesta A U U U -yllätyksestä:Toi oli hauska, siellä pöydän alla kökki ja hiero jotain kiveä naamansa.
Monta apinaa löydät kuvasta?
Tänään koulul oli vähän erikoinen päivä, kun sinne tuli uus saapumiserä backstreet boysei eli 8 uutta katupoikaa. Ekaks tuli kaks veljestä, silleen aika dramaattisesti ja olin taas vähän järkyttyny. Toinen niistä vaan huus ja itki ja se piti väkisin kantaa sisään, ja senkin jälkeen se vaan roikku niissä ovikaltereissa ja oli tosi hysteerinen. En tietenenkää tienny mitä se puhu tai huus, ja sitten sen sisko, joka sen sinne toi, kävi välil läpsimäs sitä siit kalterin läpi? Se oli aika surkeeta katottavaa, kun lopulta sitten ne kummatkin veljekset siellä itki ja oli epätoivosia.
Onneks se tilanne siitä sitten rauhottu, mut en kyllä saanu aikaseks tänään mitään mitä piti, koska oli niin paljon hälinää ja ihmetystä uusista tyypeistä, sekä siitä, et tänään siel kävi Sparsha Trustin pääjehu pomoäijä, jota varten lapset oli hetkittäin aika hienosti kurissa. Meditoimassa.

Tällästä rauhaa oon harvemmin tuolla kohdannut :)

Sparshan pomosetä kertoi mulle tarkkaan siitä, miten suurin osa lapsista jotka tonne tulee on ollut kerjäläisiä ja vailla vanhempiensa rakkautta. Usein vanhemmat pakottaa ne kerjäämään, joillain ei ole vanhempia, jotkut käyttää päihteitä ja rötöstelee muita hommia. On aika inhottava ajatus et maailmassa on 10-vuotiaita ja nuorempia (ja tietty ihan kaikenikäsiä) jotka ei ikinä pääse tän tyyliseen paikkaan vaan joutuu jäämään sinne kadulle imppaamaan ja kerjäämään.
Pomosetä kerto myös, et tääl Bangaloren alueella on 2 mafiaa, jotka kidnappaa katulapsii ja pistää niilt raajoi paskaks ja pakottaa kerjäämään. Tän organisaation tarkotus on siis myös pelastaa lapsii noinkin paskalta kohtalolta.

Siinä oli päivän pahatmielet, annan nyt hyvät :) Täähän on vähänniinku se hampurilaispalaute, eka hyvää, eli apinat, sit pahaa, eli mafiat ja muut, ja sit hyvää eli lasten taidetta ja hiustenleikkuut!

Piirsin kerran huvikseni kisukan taululle, lapset tykkäs siitä, ja sitten sainkin piirtää saman hahmon jokaisen vihkoon, ja ne väritti niitä sitten kukin tyylillään. Tuli upea kissakollaasi, ylin on mun taulutuotos.

Kissat ja apinat rules best! Mun piti päivittää kissoista ajat sitten mut olin ihan unohtanut. Samoin piti seuraavasta jutusta, mut en syö täälkää omegakolmost ni ei niinku kaikist liukkaimmail käy noi aivomöllykät ja kaikki unohtuu. Yks päivä lapsukaisilla oli parturipäivä, ja melkein kaikista, kolmea poikkeusta lukuunottamatta, tuli ihan kaljupäitä! Näin se homma hoitu:
Kuulat kiiltäviks kookosöljyl, superia!
2 kommenttia:

  1. yöök onks tuol kaikil miehil tommoin pitkä pikkurillikynsi? ällöö :D

    VastaaPoista
  2. En itseasias oo kiinnittäny huomioo, tai no tänää näin kaupas yhel kassamiehel et oli peukalon kynsi pitkä? Hmmmmmmmm alan tutkiskelemaan asiaa!

    VastaaPoista