perjantai 2. marraskuuta 2012

Portaita, raketteja, aivohässäkkää!

Viimesimpinä päivinä oon alkanu miettii et oonko maanisdepressiivinen vai muuten vaa kilahtamassa, kun joka toinen päivä kaikki on huonosti ja ärsyttävää ja tekis mieli teleportata Suomeen ja joka toinen taas on ihan hauskaa ja oon sillee oo Intia, mikä kokemus! Ehk se on ihan normaalii kun ei oo yli kuukautee puhunu suomee. Tai käyttäny vessapaperii. Tai laittanu haarukkaa suuhun.

Haarukasta tuli mieleen, mun honeymoon tän ruuan kanssa on nyt ainakin toistaseksi ohi. Kaikki maistuu samalta, joten viimeaikoin oon syöny sikanaa hedelmii ja pähkinöitä kun ei vaa jaksa niellä tota riisii enää. Mut se menee ohi, tiiän sen!

Hassuja juttuja: Kun täällä matkustaa bussilla, ja jos ei oo tasarahaa ja on vähän liian iso seteli eikä konduktööril oo antaa rahaa takas siitä ni se ei anna. Okei, ei sit! Mun päivittäiset bussimatkat maksaa aina yhteensä 23 rupiaa eli jos joskus jää joku 7 rupiaa saamatta ni ei ihan kauheesti maailma kaadu, saapahan johonkin tuhlattua niitä massiivisia tukirahoja joita sain kun tänne lähin :p
Tosiaan jos joku harkitsee lähtemistä ulkomaille harjotteluun, niin kantsii valkata tällänen halpa maa niin on pelkkää voittoa kun oikeesti rahotusta saa aika paljon.

Mul on ainakin nyt hankintalistal uuet luistimet ja hieno lady-comp, ja niienki jälkee jää ylimäärästä rahaa jotka oli tarkotettu tähän reissuun. Woohoo!

Ainiin ja sitten yks tyhmä asia. Tiistaina oli ihan kömö päivä, mut se on kyl aina tainnu täällä ollakin. Maanantait menee aina niin lepposast et kai se on joku laki et tiistaisin kuuluu tuntuu silt et haluis vaa esim. tappaa kaikki ja sit ittensä. 
Noniin, eli koulus oli vähän tahmeeta kun ne vanhimmat pojat, eli ihanat teinit ja esiteinit on nyt jossain vastarintamassa mua vastaan, ja vaikken ymmärrä kannadaa niin ymmärrän niien keskenäisistä eleistä et niitä ei pahemmin kiinnosta ja ne aukoo päätään ja on ärsyttäviä. Päivä oli lopussa ja olin että jes, mennään ulos, koska ne on niin levottomia palleroita kun joutuu olee päivät sisällä, et se on paras hetki kun saa lähettyy niien kaa ulos missä ei haittaa et desibelit on jotain, jotain ööö... koitin miettii jotain hassuu vertaust mutten keksi, mut siis on desibelejä kyllä ja oon varma et oon kuuro tän harjottelun jälkeen.

NIIN NYT SIIHEN ASIAAN SENKIN APINA, siellä ulkona sitten niillä oli sellasia raketteja, papatin tyylisiä mitkä poksu vaa kerran ja vähän isommin. Ulkoon oli mukana myös niien yks oma ohjaaja, ja olin ihan järkyttyny kun se alko heittelee niit siel lapsien jalkoihin? MI-TÄ. Sit se oli heittävinään niit munkin jalkoihin, mut silleen et ne ei pala, mut enhän mie sit tienny ni säikähin ihan sikanaa tietty. Ja se oli niien mielest vaa hauskaa. Menin siihen sisemmäs ku alko vituttaa se touhu, mut sit se heitti sinne sisällekii samal taval palamattoman raketin, ai vitsi hauskaa kun tyttö säikähtää hihihi! Apinat, sanon minä.

Mutta nyt asiat on taas hienosti ja tää viikko on menny supernopeesti ja on enää alle kolme viikkoo Villen tulemisee jee! Muokkasin ekaa kertaa kuvii mitä tänne laitan, ja rumiahan niistä tuli koska kakkapökälekehykset mut kuulkaas ihansama! Enjoy. Teemanamme tällä kertaa näemmä portaat. On ehkä tullu porraskompleksi koska ne on mun kestävyyskunnon best friend nyt.


Jotenkii herttanen kotiluukku!

Noist ei joku esim. tosiläski mahtuis!
Ässätornin kaksoisolento löytyi!
Jokaaa päivä pitää ylittää tää kuoleman risteys ja puikkelehtia autojen välistä ja toivoa ettei valot vaihu just sillon. Koristelippuset mitä tuossa on ympäriinsä on Karnatakan synttärijuhlan takia, jota siis vietettiin tänään 1.11.

Bussipysäkilt saa papaijaa ja vesimeloonii, nam!


Melkeinpä kaikkien liikkeiden sun muiden tiedot ja mainokset maalataan seiniin, aika kivan näköst mun mielestä.
Myös sairaaloiden!

1 kommentti: