sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tiun muoti- ja lifestyle blogi


No siis niin joo mä ajattelin, et teen tälläsen ihanan muotiblogipäivtyksen, koska oon ostanu jotain ainaki 3 uutta juttuu tääl Intias. Esim. tollasen laukun, eiksoo hieno. Ja piti laittaa kaks kuvaa ku en osannu päättää kumpi kun molemmat on mun mielest niin ihanii, koska mä vaa oon niin sellanen ihana.
Lauantai 3.11. oli mulla länkkärilauantai, eli päätin lähteä paikalliseen Veturiin, eli kauppakeskus Forumiin syömään pitsaa ja unohtamaan kaiken lian, kurjuuden ja köyhyyden. Ihan sillä asenteella et nyt vittu köyhät kyykkyy ja rahaa palaa ja DIS IS CONSUMING FUCK YEAH!
Olin niin tosissaa -ilme naamal et päätin laittaa myös länkkärivaatteet eli t-paidan ja leggingsit, just sen yhistelmän mist aika moni tykkää. Joo kattokaa ku ei täl perseel tarvii mitää hameit tai sortsei peittämään sit, leggingsit riittää ihan hyvin ja deal with it.
Tää oli niin jännä, et otin kuvii koska se on aina kiinnostavaa, et mitä ihmiset pukee päälleen päivisin. Kattokaa nyt.
Joo ja täs tavottelin sellast teiniviettelijän
olemust, oho FB auki taustal xD
Ja täs on niinku pääst alaspäin milt näytin.......

Okei eli tollaselt näytin tänää... Aika tollanen väritön verratun tähän Indian värikkyysmaailmaan mut oonki tällänen synkkä suomalaisihminen........ Mut näitte nyt, joo saa kommentoida et mitä, oliks ihan ok? =)

No, sit toinen juttu. Tää on vähän nolo, mut mul on ollu yli tän kuukauden tosi rumat sandaalit, ja tajusin vast vähän aikaa sit et ne on niinku miesten, ja viel köyhien miesten. Ku ne makso vaa 50 rupiaa enkä tienny miesten ja naisten kenkätyylien eroo sillo ekan päivän ni siks ostin! Sit on vähä nolottanu ku kaikil muil on nättei sandaalei ja mua kaikki vaa tuijottaa ku on niin rumat. Ni kattokaa.              

                                                                                =Mut hei, no moar worries, koska länkkärilauantai niin ostin oikeet naisten sandaalit! Ne näyttää vähän joltain johdoilta mut must ne on aika hienot, ja siis jos ei ei miellytä ni ei tarvii töllää!!?!!

                                                                                =Minun omat johtokengät, jotka saattaa olla liian pienet mut en tod aio
                 ostaa mitää 39 kokosii, en oo mikää Hessu Hopo hei daa.

Täs sit vähän kuvii kaikist miljoonist kengist mist piti valkkaa, oli vaikeet!!Se Forum-kauppakeskus oli ihan SUPERRR, sydämes vaa läikky ku tuli niin kotoisa olo. Jos joku idiootti hippi siel tuhahtelee et yhyy, senkin kulttuurin länsimaalaisuuden tavoittelu tuhoaa, kulutushysteria maapallon tuhoaa, niin kuule nytpä ei kiinnosta silleen niinku ees sen vertaa kun mitä vegaani syö lihaa vuodessa.

Tekopuita, jee, tällänen peruskauppakeskushan toi niinku oli!
Kukkaisseinä, hauska idea!


Tuol oli myösleffateatteri tai useempi, en tiiä, ni ajattelin sit et ok jee leffaa! Ja mulle sopivaan aikaan siel sattu menee Skyfall eli uusin James Bond -elokuva. Nyt kävi siis niin, et tein SEN ekaa kertaa ikinä elämässäni Intiassa, en oo nimittäin nähny ikin aiemmin yhtää Bond-leffaa lol!
Yllätyin et se oli hyvä ja jännä vaik aluks olinki ihan et nojoo nii vissii tyypit ajaa moottoripyöril katol ja sit ajaa jotain kaivinkonetta liikkuvan junan päällä ja lopult hukkuu mut selviytyy ja kaikkee.
Mut pääsin noitten juttujen yli sit huhuh oli sikkejännä ja välil jopa ahistava!

Ainii ja siis tietty Daniel Craig on superhottis ja se sen nörttipoika oli maailman ihanin. Aina kun kankaalla vilahteli tupakkaa, tuli tollanen teksti että sehän on epäterveellistä ja voi saaha syövän. Ennen leffan alkua oli myös sellanen tupakkavalistusvideo mikä inhotti jonkun verran, yök.
Ainii ja kesken leffan tuli tauko, sai hakee lisää mättöö tai vessas tai mitä nyt haluski. Äänet oli sikakovalla ja jengil oli lapsii mukana, sellasii pienii taaperopalleroita.

Leffan jälkee menin kauppaa, jota luulin eka kirja- ja pelikaupaks, mut sit paljastukii et siel oli SIKANAA kaikkee muutaki. Mut en kerenny käymää kaikis kolkis kun alko lähtee lapasest se ostovimma ja halusin olla semiajois himas.
En saanut tarkemmin selville mitä kanasoppakirjat opat, kuulemma jotain opuksia sanoi kämppis.BÄTMÄN OLI MIELIPUOLI HYPPÄS KATOLTA JA KUOLI BÄTMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!

Arvatkaa vaa livahti käsi jossain nanosekunnis sydämelle ja OI SUOOOMII KAATSOO SIINUN PÄÄÄIVÄS KOIIITTTAAAAA!
Mycket godis javisst! Yhes suklaapaketis oli ruåtsiks ainesosat, tuli iloinen mieli että tjola hoppsansa!
HYI oksensin suuhuni
Älkää hipit huolestuko, siellä myytiin myös perinteisiä vaatteita =)Tää nyt meni vähän vääräs järkäs, mut heti ekaks kun pääsin tonne Forumii menin syömää sitä pitsaa. Ja itseasias myös salaattia ja tortilla-alkupalasettii, lähti vähän lapasest koska ruoka.


Pizza margherita extrajuustolla ja oliiveilla, MMM MM MMM!

Kiva tarjoilijatäti kirjotti mulle kuittii viestin, mut se näköjää oli unohtanu sen puhelinnumeron :/
Ihana, kaunis asetelma ostamistani tuotteista. Erotiikkalakanasta ehdoton plussa.

 Lopulta siis ostin leffalipun ja ruokien lisäks kolme kirjaa ja teepuuöljytippoja. Ainii ja suklaat. Auyervedistä Kailas Jeevan -yrttivoidetta, ostin jostain apoteekista täältä mun hoodeilta, se on kuulemma superainetta joka parantaa kaiken, sitä voi myös syyä mut mä varmaa vaa lotraan sitä naamaani sen toivos et tää aikuisiän akne häviäis.

SELVÄ! KIITOS! MEEN NUKKUU! moikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti