perjantai 26. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee..

..Suomessa lunta ja mun äässistä vettä. Tuntuu ihanku joku puristelis mun suolistoa nyrkkiinsä tuol mahassa, ja et pitäs syyä jotain vitun sensodynee ku vihloo mahaa niin inhottavasti toisinaan.
Oon siis ruikkuvapaapäivällä, joten voin tehdä sen mikä on pitänyt tehdä jo ajat sitten, ja kertoa hassuista jutuista matkalla Amsterdam - Mumbai.

Lensin Amsterdamista Mumbaihin sellasella Delta Air Linesin koneella. Tiiätte varmaan sen turvallisuus- ja infohöpinän mitä joskus lentoemot on tehnyt, nythän se aina nähdään ja kuullaan näytöiltä. Siin videol höpis joku nin jäätävän näkönen botoxhaahka, et olin ihan hypnotisoitunu siit sen naamasta. Ja itseasiassa nyt oon tosi hämmentyny, ku aloin googlettelee sitä tyyppii, et se on joku megajulkkis sen videon takia, mitä hemmettiä, aa kattokaa toi, eiks oo todella hämmentävää settiä?
Emmä tiiä, itel tuli jotenki tosi kuumottunu olo ton naisen ulosannista ja kaikesta. Hurr. Sellanen oikeesti inhottava olo ja tuntuu et mua aivopestää ton videon jokaisel sekunnil jossain yheksäskympis.


Kuvan ihanasta Deltanaisesta hankin Googlesta.

 Sitten nee muut hassut asiat! Ainahan lentsikoissa on niitä mainoslehtisiä mitä kaikkee ihanaa ja hienoo ja hyödyllist kantsii ostaa, mut täl lennol oli kyl ihan voittajajuttui. Lähetään kissasta liikkeelle! En kyl taida ees jaksaa kirjottaa mitää kuvatekstei kun kaikkii tulis vaa et OOOOSOOOOM! Asiat ei oo parhausjärkäs ku ei näit voi sellasee laittaa.Ihanaa, enää ei tarvii käyttää koiraa ulkon illal pissil ku itteää väsyttää!

Täl ku huitoo menee ni mikää ei enää uhkaa, piippaiskohan tää jokaisen HIV-positiivisenki kohalla? Lepran? Koleran? Vapise, pernarutto ja sikainfluenssa. Pure awesomeness.

Ois ihanaa jos ois tällänen tuki ku kattoo telkkari! Miten oon voinu elää ilman?

Luulin et derby on välineurheiluu mut niin kauan ku kaikil ei oo tätä ni en usko siihen.

Nää kummatki! Menee joululahjatoivelistaa niinku heti N-Y-T NYT!Mieletön avaruuskypärä

Kyl tää ehk on paras vaik eka sanoin ettei voi laittaa järkkää. Jäätävä avaruusmuna jonne kissa kakkii eikä tarvi ite siivoo, ei voi olla tän voittanutta.


1 kommentti:

  1. Ahhahhaa, oli pakko tulla kattomaan nää uudestaan et saa vähän iloa tähän aamuun! :DDDD

    VastaaPoista