keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Maha Navami, Dussehra, tappajakoirat ja maailmanloppu

Aluksi haluan sanoa, että anteeksi kun en jaksa millään ikinä muokata näitä kuvia. Se on ohan sikatylsää ja vie aikaa.  Ei muuta.

Zikrulla kirjoitti salaviestin Bay City Rollerseille. Nii että mun tilille saa maksaa niin välitän sit rahat.

Maha Navami ja partykoristeet bussissa, wau!


 23.10.2012 täällä juhlittiin Maha Navamia, eli palvottiin jumalatar Durgaa. Googlettakaa, mä en jaksa nyt keskittyy et miks sitä palvottiin. Jonkun yheksän päiväsen mega-juhlasarjan viimenen päivä oli tää, enempää en tiiä. Mut suuri osa ihmisistä oli vapaalla, ja kaikenlaisia koristuksia oli ajovälineissä.
Ihmiset siunaili autoja ja skoottereita, käsittääkseni poistaakseen jotain huonoutta ja epäkivoja asioita. Joo. Oonpas ihan vitun sivistyny tyyppi.


Jokaisen talon nurkalla oli tälläsiä jotain meloneja (?) joita oli värjätty jollain aineella. En tiiä miks, vaikka yks mies selitti mulle kaiken.

Tappajakoira esittää kilttiä

 Näin sitten tollasen koiran ihan tässä mun majotuspaikan vieressä, ja ajattelin et otanpa kuvan, koska sil oli punanen täplä otsassa, ja se oli hauskaa mun mielestä. Pysähdyin siis ja otin kuvan jostain kolmen metrin päästä ehkä. Sit se tietty kääns pään, otin kuvan ja meni ehk nanosekunti ku kaks sen kaverii oli sitä mieltä ettei ois kannatanu ottaa kuvaa, kun ne alko haukkuu vitusti , ja sit alko toikii ja  sit ne sillee ei niin kauheen ystävllisesti lähesty mua ja muris ja oli vihasii ja halus tappaa ja yhyy paskat koirat. Ajattelin hetken et noni, onpa vittu siistii et jotku typerät kapiset koirat nyt sit tulee ja tappaa mut, mut sit muistin Lauran poikkiksen neuvon ja esitin ottavani kiven maasta ja sit uhkasin heittää sil niitä ja sitten peräännyin ja ne ei tappanukaa mua.


Arkkitehtuuri on vaa niin hämmentävää täällä. Ps. bongaa yks faces in places hahmo!

 24.10. eli NYT on Dussehra. Ramayanassa sanotaan, että Rama tappo Ravanan, koska tyhmä demoni-Ravana oli kidnapannu jumalatar Sitan aiemmin. Myös tuo eilen juhlittu jumalatar Durga tappoi demoni-Mahishusaran kun se oli tylyttäny ja alistanu ja perseilly tosi kauan. Oli ihan sillee, et nyt hei riittää.
Nii eli mul on vapaa koska hyvä voitti pahan. Alan tykkää näist hinduist.
Partyrekkoja:


Ei mitää välii vaik vähän näkökenttä kapenis kun ei tääl muutenkaa mitää liikennesääntöi noudateta.
Oioi sit seuraavaks mun lemppareit, eli näitten leffa ja telkkusarjajulisteita!
Koska on vapaa ja aikaa ja aurinko paistaa ja on tuhatkuuma ulkoon, läksin ulos katteleen uusia hoodeja. Niiiltä noi rekatkin bongasin. Ja taas uusia leffa- ja telkkusarjamainoksia, ai että ne on mun lemppareit tääl!

OMMATTU VILLELLE <3

Kauniit kaartuvat puut

 Kävin ekaa kertaa ostamassa mehua tollasesta mehukipsasta, toi oli erityisen hieno mun mielestä. Tääl on siis tosi paljon tollasii mestoi, ja sit on ihan kadun varsil sellasii pienempii virityksii mist saa herkkumehuja. Tuoreista hedelmistä puristetaan mehut, vähän vettä ja sokeria sekaan ja NAM!  Mie tilasin limesoodan, oli
niin hyvää et lähti ikenet ja hampaat ja kieli irti.Limesooda tarjoiltuna upean hienosta mukista.

Hupsis vähän vinos, mut asian korjaa oikeella olevan miehen viettelevä katse, miau!
Hinnat ei päätä huimaa, kun muistatte että 1 euro on n. 67 rupiaa.

 Olin melkee tulos sitten takas tänne mun asuntolamestoille, mut sit muistin et ainii on olemassa toi kenttä mis vois hengailla. Kävin eilen juoksemassa illalla tuolla, oom vähän daiju kun en aiemmin oo tajunnu ton kentän mahiksia, vaikka meen joka päivä koululle ton vierestä bussipysäkiltä.
Siel ne pelaa krikettiä käsittääkseni.
Tuossa hetken istuskeltuani joku mies tuli jutteleen mulle, ja alotti näiden perinteisellä fraasilla "which country?" Sit mentiiki jo seuraavassa lauseessa ihan toisiin aiheisiin, kun se alko kyselee mun mielipidettä siitä, että se maailmanloppu on tulossa muutaman kuukauden päästä. Sen gurun mukaan se on totta, ja senkin mielestä oli. Hetken siinä aiheesta yritettiin puhua, ja sitten se kätteli ja meni pois. Hassu mies.


MIÄ

1 kommentti:

  1. Huonoutta ja epäkivoja asioita pitäs ehkä poistaa useemminkin, eikä vaan juhlapäivinä.

    VastaaPoista