sunnuntai 21. lokakuuta 2012

YLLÄTYS!


Mä en oo kertonu tät! Siis ennenku mä lähin Intiaan, mun oli tarkotus mennä yks keskiviikkoilta Eiralle, sillee pitää kahenkeskiset läksiäiset, et käytäs baaris muutamilla ja tollasta. Olin jäämässä Eiralle yöks niin otin sit mukavat olovaatteet mukaan, et kun sit tulis illalla takas ni ois kiva ja mukava katella telkkuu Eikkulin kaa.

Noo sitten mä menin Eiralle ja olin siinä eteisessä riisumassa kenkii, kun alko soimaan tää aina yhtä ihana Yllätyssynttärit -autotunebiisi. Sit olin sillee oo, mukavan nostalgista, koska jokunen talvi sitten, vai oliko se viimetalvi kun sitä jonkun verran tuli kuunneltua. Juusto mikä juusto kun ei siinäkään vaiheessa tajunnu mitään, mut sitten kun Eiran makkarista alko tulee SIKANAA PORUKKAA, MEIÄN LERSSEI, ni menin ihan säpäleiks! Mitä hemmettii, ne oli ylläriläxiäiset mulle! Aloin itkee ku menin nii hämillee ja se oli niin siistii enkä ikinä maailmassa ois arvannu et ne höpönassut jotain sellasta!
Tän idean äitinä kuulemma toimi meien ihana Ässä, kiitos vaan :)

Sitten me juotiin ja syötiin kaikenmaailman herkkusia, mm. jo perinteeksi muodostuvaa, joka kerta erilaista Riinan piirakkaa. Tällä kertaa se oli oikein maukasta feta-pinaattipiirakkaa, nam!
Oli hyvää myös kun tultiin yöllä takas baarista.

Oli maailman bestest, RB potenssiin 8903 ja tuhannet sydämet <3

Niin, te jotka ette tiiä, niin lerssit on mun joukkue, Kouvola Rock n RolLERSIT. Hihi.

Sain tollasen sikahienon inkkaripäähinen ja raiskauspillin (jonka unohdin Suomeen..) Sain myös savetteja, muumilaastareita, rupioita ja maailman parhaan illan!

Ne oli suunnitellu näit läksiäisii tosi pitkää ja joutunu kikkailee ja tekee vale-eventin (Lokakuun teoriatreenit) facebookkii etten sais tietää :D Hhihi no enhän mä saanu ku en osannu arvata ni en alkanu stalkkaa hulluna.

Tyyppei

Mun derby-pikkusisko eli ex-Anal Abreu oli tehny tälläsen upeen kortin mulle :)

Ihana Jemppu <3


Istuva Härkä Rymikatissa. Siellä vietettiin alkuilta, kunnes mentiin.....
ENCOREEN, se oli mun eka kerta siel. Oli ihan superparasta ja kivointa ja tanssittiin maailman eniten ikinä. Niin paljon, ettei tarvinnu käyä vessas ku kerran ku vaa hikoili niin paljon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti