sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ötökkötilanne- ja lerssien kaipuu -päivitys

Tiesin kyllä jo eilen saapuessani, et tässä huoneessa on vähän ötököitä, pieniä muurahaisia ja muuta viatonta. Mut äsken kun aloin tarkastelee enemmän, tajusin et on myös vähän isompia muurahaisia plus ihan sika paljon lentomuurahaisia. En tiiä onksne ilmestyny yhessä yössä vai mitä, mut kuitenkin Y-ÖK.
En oikee myöskää tiiä et jos mainitsen niistä ja ehotan niien tuhoamista, et mitä tän mestan omistajat ajattelee. Et onkse niin hindui et jos tapat kärpäsen tässä elämässä niin se kärpänen tappaa sut sun seuraavassa elämässä. Aika inhoittavaa.


hyi

Sitten muihin aiheisiin! Kaikista kamalin asia tässä Intiaan lähtemisessä on ehdottomasti se, et tulee jäätävä kolmen kuukauden derbytauko. Jos tätä blogia lukee joku random ihminen, niin tiedoksi, että harrastan roller derbyä Kouvolan parhaassa ja ainoassa liigassa, Kouvola Rock n Rollerseissa. Tänään sen kammottavuus iski oikein lujasti päin PLÄSII kun katoin netistä kun Kouvonoidit pelas Hesan Hurttia vastaan. Siel oli niin hienoi suorituksii ja on ihanaa huomata miten on kehittyny joukkueena pikkuhiljaa vähäisestä pelikokemuksesta huolimatta! Yhyy ne oli niin hienoi ja ihanii ja mäki haluun treenaa ja pelaa ja kaikkee :(
Jos kiinnostaa että mitä ihmettä, mitä mailoja me käytetään ja saako siinä lyyä nyrkillä toista naamaan, niin meiän kotisivuilla on kaikkia tietoja! Kattokaa nyt miten hienoi ollaan:


<3
©
Henry Nieminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti